Bebek katili PKK'lı terörist 8 aylık hamile çıktı

Terör örgütü PKK'nın yol bombacılarından ve 10 aylık Bedirhan bebeğin katilinin 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Cezaevine konulan bebek katili aylarca akrabasının yanında kalmış.

12 Mayıs 2019 Pazar 12:57
Bebek katili PKK'lı terörist 8 aylık hamile çıktı






Bebek katili PKK'lı terörist 8 aylık hamile çıktı

Terör örgütü PKK'nın kanlı saldırılarını düzenleyen, son olarak 10 aylık Bedirhan Bebeği katleden teröristin 8 aylık hamile kadın olduğu belirlendi. Örgütün yollara döşediği ve çok sayıda kanlı saldırıyı gerçekleştiren ekibinde patlayıcı hazırladığı ve yollara döşemede rol aldığı belirlenen E.S. adlı bebek katili kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anneler gününde Bebek Katili ünvanını alan teröristin aylarca bir yakınının evinde gzilendiği öğrenildi.  Daha önce Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 11 aylık Mustafa Bebek'te can vermişti. İşte o haberin detayları

ÇOK SAYIDA SALDIRININ FAİLİ

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde geçtiğimiz yıl 10 aylık bebek, annesi ve bir güvenlik görevlisinin şehit olduğu saldırıları gerçekleştiren terör örgütü PKK mensubu Rojevin kod adlı E.S., düzenlenen operasyonla yakalandı. Teröristin 8 aylık hamile olduğu öğrenildi. Kadın teröristin düzenlediği kanlı saldıralardan birinde Uzman Jandarma Kademeli Çavuş Serkan Dökmeci'nin şehit edildiği öğrenildi

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne yapılan bir ihbar doğrultusunda terör örgütü PKK’nın dağ kadrosundan olan ve Diyarbakır il merkezinde olduğu bildirilen Rojevin kod adlı E.S. isimli teröristin akrabasının evinde saklandığı öğrenildi. Harekete geçen güvenlik güçleri B.B.’yi adresinde yakalayarak gözaltına aldı. B.B., yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği adli mercilerce adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Edinilen bilgilere göre ardından yapılan çalışmalar neticesinde terör örgütü PKK mensubu E.S., dün öğlen saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Terörist E.S.’nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

ŞEHİT SERKAN DÖKMECİ'NİN DE KATİLİ

Teröristin, 31 Ağustos 2018 tarihinde Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Büyükçiftlik köyü Varkevik tepe bölgesinde Uzman Jandarma Kademeli Çavuş Serkan Dökmeci'nin şehit edilmesi olayında bombayı hazırlayıp patlatan, 31 Temmuz 2018 tarihinde Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Kadiköy köyü Kalana tepe üst bölgesine Nurcan Karakaya ve oğlu 10 aylık Bedirhan Mustafa Karakaya'nın şehit edilmesi olayında bombayı hazırlayıp patlatan kişi olduğu kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
PKKBebek KatiliBedirhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.