Belediye zabıtasının aracından 99 el bombası çıktı

Van Çaldıran ilçesinde gözaltına alınan belediye zabıtasının arabasında 99 el bombası ile 9 atet anti tank mayını çıktı. Polis araçta bulunan 3 kişiyi gözaltına aldı..

13 Ekim 2015 Salı 00:52
Belediye zabıtasının aracından 99 el bombası çıktı






Belediye çalışanının aracından 99 el bombası çıktı

Van'ın Çaldıran ilçesinde gözaltına alınan belediyede zabıta görevlisi olarak çalışan İ.Ç. ile beraberindeki M.T. ve F.H., Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. 

Savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen İ.Ç., M.T. ve F.H., "Terör örgütüne yardım ve yataklık", "Silah kaçakçılığı" ve "Terör eylemine teşebbüs" suçlarından tutuklandı.
Van Emniyet Müdürlüğü de konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Yazılı açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından ilimizde ve ilçelerimizde meydana gelebilecek terör olaylarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalarda; 12 Ekim günü ilimiz Çaldıran İlçesinde bir araçta yapılan arama faaliyeti sırasında, 99 Adet el bombası, 99 Adet fünye, 9 Adet anti tank mayını, 1 adet tabanca, 76 adet fişek, ele geçirilmiştir. Söz konusu patlayıcılar, silah mühimmat ile birlikte İ.Ç., M.T. ve F.H. isimli şahıslarda yakalanmıştır. Çaldıran Belediye Başkanlığı'nda Zabıta olarak görev yapan İ.Ç. ile birlikte adli makamlara sevk edilen 3 şahısta tutuklanmıştır." denildi.

Çaldıran haberleri, Son dakika Çaldıran, Çaldıran operasyon
Son Güncelleme: 13.10.2015 01:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.