Beşiktaş'ta fitnes hocası vahşeti: Bıçakla boğaz kesti 

İstanbul'da gürültü yapan fitnes hocası, kendisini uyaran komşusunun boğazını vahşice keserek kaçtı. Katil zanlısının yakalanması için polis harekete geçti

19 Aralık 2018 Çarşamba 19:35
Beşiktaş'ta fitnes hocası vahşeti: Bıçakla boğaz kesti 






Beşiktaş'ta fitnes hocası vahşeti: Bıçakla boğaz kesti 


Korkunç olay İstanbul Beşiktaş ilçesi Nispetiye'de meydana geldi. Apartman görevlisi kadın, gürültü yaptığı iddiasıyla uyarmaya gittiği fitness hocası tarafından bıçakla boğazı kesilerek öldürüldü. Polis kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı..

stanbul'un göbeğine yaşanan vahşet kan dondurdu. Akılalmaz olay saat 12.00 sıralarında Beşiktaş Nispetiye Mahallesi Gözde Sokak üzerindeki bir binada meydana geldi. İddiaya göre, sokaktaki bir apartmanda görevlisi olan Nefise Dolapçı’yı (48) üst kattaki komşuları arayarak giriş kattaki kişinin çok gürültü yaptığını ve sessiz olması için uyarmasını istedi.

KADININ BOĞAZINI KESTİ

Bunun üzerine bir üst kata çıkan Dolapçı, fitness hocası olduğu belirtilen ve 2 ay önce taşınan şahsın kapısını çaldı. İçeride nişanlısı ile kavga ettiği iddia edilen adam, sinirle kapıyı açtı. Bunun üzerine kadın, adamı sessiz olması için uyardı. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, şüpheli şahıs kadının boğazını kesti. Talihsiz kadın olay yerinde can verirken, katil zanlısı adam ise kaçarak kayıplara karıştı.

Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, apartmana güvenlik şeridi çekerek içeride incelemelerde bulundu. Olay sonrası ölen kadının yakınları da apartmana geldi.


APARTMAN SAKİNLERİ ŞOKTA! 

Olayı duyan bir vatandaş, “Adam nişanlısı ile kavga etmiş. Komşular duyunca şikayet ediyor ve Nefise’yi çağırıyor. Bıçakla boğazını kesip öldürmüşler. Gürültü çıkarmışlar, Nefise 20 senelik komşumuzdu” dedi.

Bir başka vatandaş ise “Taksiyle bir kadın pencereden kafasını çıkartıp apartmanın adını bağırıyordu. Sonra ben bağırdığını gördüm ve apartman yukarıda dedim. Kendisini çok telaşlıydı, ben köpeği falan kayboldu sandım. Sonradan duyduğumuz göre cinayet olmuş” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.