Besni'de arazi kavgası: 7 yaralı

Mustafa ÖNDOĞAN/ BESNİ (Adıyaman), () - ADIYAMAN'ın Besni İlçesi'nde, amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan 7 kişinin yaralandığı taşlı sopalı kavga, güvenlik güçlerinin biber gazlı müdahalesiyle sonlandırıldı....

31 Ağustos 2015 Pazartesi 18:24
Besni'de arazi kavgası: 7 yaralı






Mustafa ÖNDOĞAN/ BESNİ (Adıyaman), () - ADIYAMAN'ın Besni İlçesi'nde, amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan 7 kişinin yaralandığı taşlı sopalı kavga, güvenlik güçlerinin biber gazlı müdahalesiyle sonlandırıldı.
Olay, öğleden sonra Besni'ye bağlı Çakırhüyük Beldesi'nde meydana geldi. Amca çocuğu olan Karabudak ailesi fertleri arasında, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Belde sakinleri ile çağırılan jandarmanın müdahalesiyle sonlandırılan kavgada, taş ve sopalara hedef olarak yaralanan 7 kişi ambulans ve özel araçlarla Besni Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
HASTANE ÖNÜNDE DE KAVGA ETTİLER

Çıkan kavgada yaralanan Vakkas, Mustafa, Davut, Seydi, Fatma, Şeyho ve Vakkas Karabudak, acil serviste tedavileri sırasında yeniden tartıştı. Acil servisin önüne çıkan yaralılar, yeniden birbiriyle kavgaya başladı. Hastanede önlem alan polis ve jandarma ekipleri, ayıramadığı kavgayı biber gazıyla müdahale ederek sonlandırdı. Bazı polis ve askerlerin de biber gazından etkilendiği olayın ardından, kavgaya karışanlar gözaltına alınarak sorgulanmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.