Besni'de otomobil devrildi: 5 yaralı

Mustafa ÖNDOĞAN/BESNİ (Adıyaman), () - ADIYAMAN'ın Besni İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı. Kaza, öğleden sonra Besni-Gaziantep karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Besni...

27 Şubat 2015 Cuma 18:08
Besni'de otomobil devrildi: 5 yaralı






Mustafa ÖNDOĞAN/BESNİ (Adıyaman), () - ADIYAMAN'ın Besni İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı.
Kaza, öğleden sonra Besni-Gaziantep karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Besni yönüne gelen Cüneyit Er yönetimindeki 27 EV 315 plakalı otomobil, kontrolden çıktı ve takla atarak devrildi. Kazada yaralanan sürücü Cüneyit ile yanındaki akrabaları Ümran, Zehra, Emre ve Ethem Baki Er, vatandaşların çağırdığı ambulanslarla Besni Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.