Beyoğlu'nda maskeli kişiler kahvehaneyi silahla taradı

Yüzü maskeli kişi ya da kişiler ellerinde silahla Fetihtepe Mahallesi'nde bir kahvehaneyi kurşun yağmuruna tuttu. Saldırıda çok sayıda kişi yaralandı

01 Nisan 2018 Pazar 00:20
Beyoğlu'nda maskeli kişiler kahvehaneyi silahla taradı






Beyoğlu'nda maskeli kişiler kahvehaneyi silahla taradı

Beyoğlu'nda bir kahvehaneye yüzü maskeli kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Saldırıda 7 kişi yaralanırken, saldırgan ya da saldırganlar olay yerinden kaçtı

İstanbul Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi Tepeüstü Sokak içerisinde meydana geldi.

İddiaya göre, yüzü maskeli kimliği öğrenilemeyen kişi yada kişiler henüz belirlenemeyen bir sebeple sokak içerisindeki bir kahvehaneye kurşun yağdırdı.


Edinilen ilk bilgilere göre, kahvehanede vatandaşların bulunduğu sırada yapılan saldırıda çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenilirken, olay yerine özel harekat ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

Son Güncelleme: 31.03.2018 22:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.