Beyoğlu'nda yeni yıl kavgası

Yeni Yıl kutlamaları için İstiklal Caddesi'ne gelenler arasında çıkan kavgayı güvenlik güçleri güçlükle  durdurabildi.

02 Ocak 2019 Çarşamba 08:48
Beyoğlu'nda yeni yıl kavgası






Beyoğlu'nda yeni yıl kavgası


İstiklal Caddesi'ni dolduran binlerce kişi, yeni yılın ilk kavgasına tanık oldu. Yılbaşında eğlenmek için İstanbul Beyoğlu ilçesinde İstiklal Caddesi'ne gelen iki grup eğlencenin dozunu kaçırınca birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada bir kız, karşı taraftan bir erkeğin saçını çekerek uzun süre bırakmadı. Polis tarafları ayırmakta güçlük çekti

Yılbaşında eğlenmek için İstanbul Beyoğlu ilçesinde İstiklal Caddesi'ne gelen iki grup eğlencenin dozunu kaçırınca birbirine girdi. Cadde ortasında tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada tarafları polis güçlükle ayırdı.
2019’a Beyoğlu’nda girmek isteyen vatandaşlar İstiklal Caddesi'ne akın etti. İnsan selinin yaşandığı cadde üzerinde yeni yılın ilk dakikalarında eğlencenin dozunu kaçıran iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavga sırasında tekme ve yumruklar havada uçuşurken, caddede yürüyen vatandaşlar sağa sola kaçıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.