Beyoğlu'nda şüpheli çanta hareketliliği

Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() TAKSİM-Talimhane’de yol kenarında fark edilen bilgisayar çantası nedeniyle çevrede, bir süre bomba paniği yaşandı. Abdülhak Hamit Caddesi’nde öğlen saatlerinde çantayı gören çevredeki binaların özel...

22 Mayıs 2015 Cuma 15:42
Beyoğlu'nda şüpheli çanta hareketliliği






Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() TAKSİM-Talimhane’de yol kenarında fark edilen bilgisayar çantası nedeniyle çevrede, bir süre bomba paniği yaşandı. Abdülhak Hamit Caddesi’nde öğlen saatlerinde çantayı gören çevredeki binaların özel güvenlik görevlileri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevreye güvenlik şeridi çekerek, yolu araç ve yaya trafiğine kapattı.

Bir süre sonra bölgeye ulaşan bomba imha uzmanı, özel giysisi ile çantaya yaklaştı. Bu sırada sinyal kesici jammer cihazı ile çevrede güvenlik önlem alındı.
Çevre sakinleri güvenlik şeridinin gerisinde toplanarak, cep telefonları ile olanları görüntülemeye başladı. Bomba uzmanı, çantanın yanına fünye bıraktıktan sonra uzaklaştı. Polis çevredekileri megafonla, kontrollü patlatma yapılacağı için uyardı.
Kısa süre sonra fünyenin patlaması ile çevredekiler kısa süreli panik yaşadı. Bomba uzmanının yaptığı kontrolde çantada patlayıcı madde olmadığı, sadece bazı kağıtlar bulunduğu anlaşıldı. Bunun üzerine, yol araç ve yaya trafiğine açıldı.

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.