Bıçak bilediği spiral taşı fırlayıp boğazını kesince öldü

ADANA'nın Kozan İlçesi'nde 32 yaşındaki İskender Demirel, bıçak bilediği spiral taşının fırlayıp boğazını kesmesi sonucu öldü. Şevkiye Mahallesi Hakverdi Sokak'tak bir oduncuda dün saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda...

09 Mart 2015 Pazartesi 15:44
Bıçak bilediği spiral taşı fırlayıp boğazını kesince öldü






ADANA'nın Kozan İlçesi'nde 32 yaşındaki İskender Demirel, bıçak bilediği spiral taşının fırlayıp boğazını kesmesi sonucu öldü.
Şevkiye Mahallesi Hakverdi Sokak'tak bir oduncuda dün saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre İskender Demirel, elindeki bıçağı bilemek için girdiği barakada spirali çalıştırdı. Demirel, bıçağı bilediği sırada belirlenemeyen bir nedenle spiralin taşı yerinden fırlayarak boğazını kesti. Demirel olay yerinde yaşamını yitirdi.
Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilen İskender Demirel'in işsiz olduğu ve bazı zamanlar oduncuya gelip yardım ettiği belirtildi.

FOTOĞRAFLI)
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.