Bıçakladığı adamı ambulansa götürülürken bile tekmeledi

Karaman'da küfür yüzünden bir kişiyi bıçaklayan zanlı, saldırıdan sonra olay yerine gelerek ambulansa taşınan yaralıyı tekmelemesi polisin ve vatandaşların engellemesine rağmen devam etti.

09 Şubat 2018 Cuma 15:51
Bıçakladığı adamı ambulansa götürülürken bile tekmeledi






Bıçakladığı adamı ambulansa götürülürken bile tekmeledi


Küfürleşme yüzünden başlayan tartışma, bıçaklı saldırıya döndü. Henüz 16 yaşındaki A.T adlı kişiyi yaralayan M.B, polisin ve vatandaşların tüm çabasına rağmen saldırısını sürdürdü

Karaman'da 17 yaşındaki M.B., sokak ortasında kendisine küfrettiğini iddia ettiği 16 yaşındaki A.T.'yi bıçakla yaraladı. Gözaltına alınan M.B., sedyeyle ambulansla götürülürken A.T.'ye tekmeyle saldırmaya kalkışınca polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Tahsin Ünal Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'nde meydana geldi. M.B., yolda yürürken kendisine küfrettiğini iddia ettiği A.T. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında M.B., yanındaki bıçağı çekip, A.T'yi, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. A.T. bir işyerine sığınırken, M.B. ise çevredekiler tarafından yakalandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. A.T., sedyeyle ambulansa götürülerken, gözaltına alınan M.B. bu kez de tekmeyle saldırmak istedi. Polisin engel olduğu M.B. emniyete götürüldü, A.T. ise Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.