Bıçaklı koca dehşetini, kuru sıkı tabancalı kadın önledi

Çorum’da, sokak ortasında boşanma aşamasındaki 5 yıllık eşi Muzaffer B.'nin (43) bıçaklı saldırısında yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu olan Sakine B. (28),yaşadığı dehşet anlarını anlattı. 

05 Mart 2019 Salı 11:29
Bıçaklı koca dehşetini, kuru sıkı tabancalı kadın önledi






Bıcaklı koca dehşetini, kuru sıkı tabancalı kadın önledi

Saldırı anında bir kadının, kurusıkı tabancayla havaya ateş etmesi üzerine kocasının kaçtığını belirten Sakine B., "Bana saldırdı, yere düştüm. Vuruyor sandım, meğerse bıçaklıyormuş. Kanlar içinde kalmıştım. Silah sesi duydum, o kaçıp gitti. Hayatımı, havaya ateş eden o kadına borçluyum" dedi...


Çorum'un Gülabibey Mahallesi'nde, 23 Şubat'ta yaşanan olayda, bir şirkette özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Sakine B., bir süredir ayrı yaşadığı eşi Muzaffer B. ile sokakta karşılaştı. Boşanma davası süren çift arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Muzaffer B., eşi Sakine B.'yi bıçaklayarak 28 yerinden yaraladı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ameliyat edilen 2 çocuk annesi Sakine B., tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan Muzaffer B. ise tutuklandı.

EŞİNİN YEMEK YAPTIĞI BIÇAKLA SALDIRDI 

Olayı gören bir kadının kurusıkı tabancayla havaya ateş etmesi üzerine kocasının kaçtığını belirten Sakine B., şunları söyledi:

"Bir süre önce Muzaffer B. ile yollarımızı ayırdık, anlaşmalı boşanma davası açtık. Evime gitmek üzere yola çıktım. Muzaffer B., ara sokağa geldiğimde bana saldırdı, yere düştüm. Bana vuruyor sandım, meğerse beni bıçaklıyormuş. Üstüm başım kan içinde kalmıştı. Sonra bir silah sesi duydum, o kaçıp gitti. Etrafımda insanlar toplanmaya başladı. 'Ambulans çağırın, polise haber verin' diyorlardı. Ambulans geldi. Canım çok yanıyordu. Hastaneye götürüldüm. Sonrasını pek hatırlamıyorum. 5 yıl mutfakta yemek yapmakta kullandığım ekmek bıçağı ile beni öldürmeye kalkışmış. Bıçaklarken ağzımı açıp tek bir laf bile edemedim. Eğer ben şimdi yaşıyorsam, bıçaklama anına tanık olan çevredeki bir kadına hayatımı borçluyum. Saldırıyı gören o adını bilmediğim kadın, kurusıkı tabancayla havaya ateş açmış, Muzaffer B. de bırakıp kaçmış. Allah o kadından razı olsun."

Son Güncelleme: 05.03.2019 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.