Bir günde 4 kadını taciz eden magandaya 5 yıl hapis

Girdiği alışveriş merkezinde 4 kadına cinsel tacizde bulunan maganda çıkarıldığı mahkemede 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. "Ben elimi kolumu sallayarak yürürüm" diyerek kendini savunan magandaya hakim "O kolunu sallarken bir pala bıyıklıya değseydi görürdün!" cevabını verdi..

04 Temmuz 2018 Çarşamba 12:56
Bir günde 4 kadını taciz eden magandaya 5 yıl hapis






Tacizci magandaya hakimden kapak gibi cevap

Girdiği AVM'de 4 kadına cinsel taciz suçundan gözaltına alınan ve hakim karşısına çıkarılan maganda mahkemeden hayatının dersini aldı. Selçuk A. adlı maganda 5 yıl hapis cezasına çarptırılırken hakimin sözleri magandaya ders oldu.


Mersin’de geçen yıl temmuz ayında arkadaşlarıyla bir alışveriş merkezine alışveriş yapmaya giden S.T. isimle genç kız, annesiyle birlikte kıyafet bakarken iddiaya göre Selçuk A.’nın elle tacizine uğradı. Genç kız ve annesinin tepki gösterdiği Selçuk A., alışveriş yapan vatandaşlar ve mağaza çalışanları tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi. S.T.’nin şikayetçi olduğu Selçuk A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Önceki gün yapılan karar duruşmasında hakim sanığa dönerek, “O gün için sarhoştum ne yaptığımı bilmiyorum demiştin. Sağlı sollu ellerini sallayarak 4 kadına birden cinsel saldırıda bulunmuşsun. Nasıl oluyor bu?” diye sordu. “Ben sürekli elimi kolumu sallayarak yürürüm zaten” diyen S.A’ya tepki gösteren hakim, “Oldu!

KADINLARI DIŞARI ÇIKARMAYALIM İSTERSEN

Kadınları dışarıya çıkarmayalım istersen... Senin gibi adamları dışarıya bırakmayacaklar, içeride tutacaklar asıl. Elin de ne hikmetse bir erkeğe denk gelmemiş senin. Bir pala bıyıklıya denk gelseydi de görseydin gününü. Elini kolunu sallayarak yürürmüş... O eline, koluna sahip olacaksın” sözleriyle karşılık verdi. 
Duruşma sonunda Selçuk A. 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Anahtar Kelimeler:
MagandaCinsel Taciz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.