Birecik'te Evde Yangın: 2 Ölü

ŞANLIURFA’nın Birecik ilçesi’nde bir evde elektrik kontağından dolayı çıkan yangında belediyede güvenlik görevlisi 45 yaşındaki Osman Çiçek ile eşi, 40 yaşındaki Zühre Çiçek öldü. Birecik Belediyesi’nde güvenlik...

23 Kasım 2014 Pazar 13:38
Birecik'te Evde Yangın: 2 Ölü






ŞANLIURFA’nın Birecik ilçesi’nde bir evde elektrik kontağından dolayı çıkan yangında belediyede güvenlik görevlisi 45 yaşındaki Osman Çiçek ile eşi, 40 yaşındaki Zühre Çiçek öldü.
Birecik Belediyesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Osman Çiçek’e ait Saha Mahallesi’ndeki evden dumanların yükseldiğini gören komşuları, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine eve giden ekipler girdiği evin yatak odasında Osman ile Zühre Çiçek çiftinin cesetleriyle karşılaştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde vücutlarının büyük bölümünün yandığı belirlenen Çiçek çiftinin cesetleriyapılan inceleme ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
İtfaiye ekipleri yaptığı ilk incelemede ise yangının elektrik kontağından çıktığını belirledi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.