BİRECİK'TE TERÖR OPERASYONU: 6 GÖZALTI

ŞANLIURFA'nın Birecik İlçesi'nde polis tarafından bir eve düzenlenen operasyonda yasadışı eylemlerde kullanılmak üzere hazırlanan 25 ses bombası, 51 molotof kokteyli, 1 kilo çivi, 4 litre tiner, 3...

20 Aralık 2014 Cumartesi 20:21
BİRECİK'TE TERÖR OPERASYONU: 6 GÖZALTI






BİRECİK'TE TERÖR OPERASYONU: 6 GÖZALTI

Ömer ŞULUL/ BİRECİK,(Şanlıurfa),() - ŞANLIURFA'nın Birecik İlçesi'nde polis tarafından bir eve düzenlenen operasyonda yasadışı eylemlerde kullanılmak üzere hazırlanan 25 ses bombası, 51 molotof kokteyli, 1 kilo çivi, 4 litre tiner, 3 litre tuz ruhu, 4 sprey boya ve 4 havai fişek ile bazı polislerin kimlik bilgilerinin yer aldığı notlar ele geçirildi. Operasyon kapsamında 6 şüpheli gözaltına alındı. 
Terör ve İstihbarat şube ekipleri aldıkları bilgi sonunda ilçenin Kurtuluş Mahallesi'nde bir eve savcılık kararıyla operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında arama yapılan evde yasadışı eylemlerde kullanılmak üzere hazırlanan 25 ses bombası, 51 molotof kokteyli, 1 kilo çivi, 4 litre tiner, 3 litre tuz ruhu, 4 sprey boya ve 4 havai fişek ile bazı polislerin kimlik bilgilerinin yer aldığı notlar ele geçirildi. Malzemelere el koyan polis, evde bulunan Ahmet Latif K., Ömer Faruk Y., ile yaşları 18 yaşından küçük olan R.K., İ.H., S.K. ve F.K. isimli 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler, sorgulanmak üzere Birecik Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelilerin yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilecek.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.