Boat Show'da gece yarısı yangın çıktı: CNR Expo'yu alevler sardı

CNR Expo'da devam eden Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı'nda yangın çıktı. Gece yarısı çatıya sıçrayan yangın sırasında milyon dolarlık yatlar sergileniyordu..

14 Şubat 2018 Çarşamba 07:31
Boat Show'da gece yarısı yangın çıktı: CNR Expo'yu alevler sardı






Boat Show'da gece yarısı yangın çıktı: CNR Expo'yu alevler sardı

Türkiye'nin en büyük yat ve deniz araçları sergisinin devam ettiği Boat Show Fuarı'nın olduğu bölgede gece yarısı yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye aracının müdahale ettiği yangın güçlükle söndürüldü.

Milyon dolarlık yatların sergilendiği Boat Show'da yangın çıktı. Yeşilköy'de, CNR Expo Fuar Merkezi'nin bir bölümünde çıkan yangın hasara neden oldu. Türkiye'den ve dünyadan sektörün önde gelen firmalarından bin 500 şirketin katıldığı Boat Show'da çıkan yangının elektrik kontagından kaynaklandığı açıklandı. Ancak kesin neden bilirkişi incelemesinden sonra belli olacak. 10 şubat tarinde açılan ve 8 gün sürmesi planlanan Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı'nın 4. gününde çıkan yangın çok sayıda şirketi olumsuz etkiledi. 1 jet skinin etkilendiği olayda, can kaybı veya yaralanma yaşanmadı - CNR Avrasya Boat Show, saat 10.00'da ziyarete açılacak

Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı'nın (CNR Avrasya Boat Show) sürdüğü merkezin dördüncü holünde gece saatlerinde yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen alevleri ve yükselen dumanları fark eden güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangın nedeniyle fuar merkezinin bulunduğu bölgeyi yoğun duman kapladı.

Ayrıca alevler, bazı stantlar ve sergi malzemeleri ile deniz araçlarının olduğu bölümden çatıya sıçradı.

Yangını söndüren itfaiye ekipleri, soğutma çalışmasına başladı.

Merkezin bir bölümünde hasara neden olan yangının elektrik kontağından çıktığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Son Güncelleme: 14.02.2018 06:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.