Bodrum'da kulübe silahlı saldırı; Jandarma önlem aldı

Sosyetenin uğrak yeri ünlü gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırının ardından Bodrum'da güvenlik önlemleri artırıldı.

30 Temmuz 2017 Pazar 20:18
Bodrum'da kulübe silahlı saldırı; Jandarma önlem aldı






Bodrum'da kulübe silahlı saldırı; Jandarma önlem aldı


Muğla'nın Bodrum ilçesi Göltürkbükü Mahallesi'nde ünlü şarkıcı Berksan’ın ortağı olduğu beach kulübe silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi ölürken, aralarında ünlü sunucu Jess Molho’nun eşi Zeynep Molho'nun da olduğu 4 kişi yaralandı.

Sosyetenin gözde beldesi Göltürkbükü’nde dün gece şarkıcı Berksan’ın ortağı olduğu beach kulübe silahlı saldırı düzenlendi. Kapıda bulunan güvenlik görevlilerini hedef alan kimliği belirsiz kişi veya kişiler, işletmeye kurşun yağdırdı. Saldırı anında seken kurşunlar yan işletmede bulunan müşteriler ve çalışanlara isabet etti. Olayda Furkan Say (22) hayatını kaybederken, Nesibi Günenç (28), Yasin Kaya (29) ile kulüpte eğlenen Jess Molho’nun eşi Zeynep Molho ve 1 kişi yaralandı. Olayın ardından işletmelerin önünde büyük panik yaşanırken, yaralıların hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Kurşunların isabet ettiği işletmenin sahibi Cemal Yarar, “Yan taraftaki işletmenin kapısındaki bodyguarda ateş açıldı. Oradan seken mermiler de bizim iskelemize sekerek isabet etti. Bizim 2 elemanımız yaralandı, birini de kaybettik. Ve o an iskelede barın önünde oturan müşterilerimiz yaralandı. Olayın bizimle ve işletmemizle kesinlikle bir ilgisi yoktur” dedi.

Olayın ardından jandarmaya ifade vermeye giden Çilek Beach’in ortağı şarkıcı Berksan, bilgi almak isteyen basın mensuplarını Göltürkbükü Jandarma Karakol Komutanlığının önünden uzaklaştırdı.

Yaşanan saldırının ardından ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüleri ise saldırı anını gözler önüne serdi. Görüntülerde müşterilerin eğlendiği sırada yan işletmeden seken kurşunların çalışanlar ve müşterilere isabet ettiği ve 2 kişinin yere yığıldığı görülüyor. Neye uğradığını şaşıran müşteriler ise panikle kaçıyor.

JANDARMA ÖNLEM ALDI

Bodrum’da çifte tabancalı saldırganın iki beach clubte dehşet saçıp, 1 kişiyi öldürüp, 4 kişiyi de yaralanmasının ardından bugün Çilek Beach Club'a gelen bir kaç kişi olay çıkardı. Bu kişiler kaçarken, jandarma  beach clubler ile çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.