Bolu Sapıkları korkunç cinayeti mahkemede itiraf etti

Para vererek küfür ettirdikleri zihinsel engelli genci ormana kaçıran 3 sapkın katilin anlattıkları tüyler ürperten cinsten. Anneler babalar bu haberi çocuklarınıza okutmayın...

20 Aralık 2016 Salı 13:39
Bolu Sapıkları korkunç cinayeti mahkemede itiraf etti






Bolu Sapıkları korkunç cinayeti mahkemede itiraf etti

Kurbanları zihinsel engelli, yardıma muhtaç biri. Ağzından çıkan küfür yüzünden üç şehir magandası talihsiz genci Bolu'da ormana kaçırdı. Vahşi işkencelerle cinsel saldırı altında katlettikleri Erhan Gümüş'ün boğazını kesti. Yetmedi, cinayetin üstünden tam 17 gün sonra yeniden olay yerine giden iki zanlı, öldürdükleri gencin cesedine bile cinsel istismarda bulundu. Gözü dönmüş üç sapkın anlatımları mahkemenin hakimini bile çileden çıkardı.

KAZA YAPMANIZ DAHA HAYIRLI OLURDU

Bolu'da geçtiğimiz Şubat ayında işlenen korkunç cinayetin zanlıları ilk kez hakim karşısına çıktı. 34 yaşındaki Gökhan Ç., 48 yaşındaki Ömür B. ve 32 yaşındaki Ömer Ş.'nin, zihinsel engelli 30 yaşındaki Erhan Gümüş'ü, cinsel saldırı ve işkence yapıp boğazını keserek öldürdükleri iddiasıyla tutuklu yargılanmalarına başlandı. Sanık Ömer Ş.'nin, olay günü alkollü olduklarını ve kaza tehlikesi atlattıklarını söylemesi üzerine mahkeme başkanı, "Keşke kaza yapsaydınız da bunlar olmasaydı. Sizin kaza yapmanız dünya için daha faydalı olurdu" dedi.

CESEDE BİLE CİNSEL SALDIRI

Geçen 2 Şubat'ta meydana gelen olayda otobüs firmasının servis şoförü Gökhan Ç., arkadaşları Ömer Ş. ve Ömür B. ile birlikte, kendisine küfür ettiğini iddia ettiği zihinsel engelli Erhan Gümüş'ü aracın bagajına koyup ormanlık alana götürdü. 3 kişi, cinsel saldırıda bulunup, vücudunun çeşitli yerlerini çakmakla yaktıkları Erhan Gümüş'ü boğazını keserek öldürdü. 17 gün sonra tekrar olay yerine giden 3 şüpheli arasındaki Ömer Ş.'nin, Erhan Gümüş'ün cesedine cinsel istismarda bulunduğu ileri sürüldü. Cesedi gömerek ayrılan 3 kişi, polisin çalışması sonucu yakalandı.


Tutuklanan 3 sanık, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'tasarlayarak canavarca adam öldürme ve cinsel saldırı' suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılandıkları davada ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada ölen Erhan Gümüş'ün yakınları ve taraf avukatları da hazır bulundu.

'ÜÇÜMÜZ BOĞAZINI KESTİK'

Sanıklardan Ömür B., suçunu itiraf ederek yaptıklarını anlattı. Ömür B., Gökhan ve Ömer'in, kendilerine küfür ettiği için Erhan Gümüş'ü kaçırdıklarını söyleyerek, "Gökhan çakmakla yaralı olan Erhan'ın vücudunu yaktı. Ömer de kafasına vuruyordu. Ben de elimdeki içkiyi ağzına döküyordum. Sonra üçümüz sırayla boğazını kestik. Olaydan 17 gün sonra ormanda bıraktığımız cesedi gidip gömdük" dedi. Sanık, Mahkeme Başkanının, gömmeye gittiklerinde cesede cinsel istismarda bulunup bulunmadıkları sorusuna cevap vermedi. Mahkeme Başkanı, "17 gün sonra gidip de bir ölüye cinsel istismarda bulunacak kadar alçalmış olamazsınız herhalde" dedi.

MAHKEME BAŞKANINDAN TEPKİ

Diğer sanık Ömer Ş. ise suçlamaları reddederek, "Engelli Erhan Gümüş'e para verip Gökhan'a küfür ettiriyorduk. Gökhan sinirlendi ve dövdü. Ben elimi sürmedim. Aşırı şekilde dövdükten sonra götürüp gömdüler. Benim hiçbir suçum yok. Gökhan aşırı alkollüydü. Ne yaptığının farkında değildi. Ben de engel olamadım. Çok tehlikeli araba kullanıyordu. Erhan'ı almadan önce bir sürü kaza tehlikesi geçirdik" dedi. Bunun üzerine Mahkeme Başkanı, "Keşke kaza yapsaydınız da bunlar olmasaydı. Sizin kaza yapmanız dünya için daha faydalı olurdu" diyerek tepki gösterdi.

Diğer sanık Gökhan Ç. ise cinayeti Ömer Ş. ve Ömür B.'nin birlikte işlediğini, kendisinin suçsuz olduğunu ileri sürdü. Sanıkların avukatları savunma yapmazken, engelli gencin annesi ve babası sanıkların en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

DOĞUM, ÖLÜM, DURUŞMA TARİHİ AYNI

Duruşmanın 2 Şubat 2017'ye ertelenmesi ardından adliye çıkışında açıklama yapan ölen Erhan Gümüş'ün ağabeyi Zekeriye Gümüş, kardeşinin doğum, ölüm ve duruşma tarihinin 2 Şubat olmasının çok talihsiz bir tesadüf olduğunu söyledi. Zekeriya Gümüş, katillerin cezalandırılması istediğini belirtti.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.