Bolu'da 45 Bin 620 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

BOLU, () - BOLU'da, polisin düzenlediği üç operasyonla toplam 45 bin 620 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, önceki gün Gerede İlçesi'nde...

03 Kasım 2014 Pazartesi 17:58
Bolu'da 45 Bin 620 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi






BOLU, () - BOLU'da, polisin düzenlediği üç operasyonla toplam 45 bin 620 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, önceki gün Gerede İlçesi'nde bir kamyonda yaptıkları aramada aracın gizli bölmelerine saklanmış 9 bin 840 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirirken, L.K. ve S.E.H. gözaltına alındı. L.K. ve S.E.H. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Gerede'de düzenlenen başka bir operasyonda ise bir araçta yapılan aramada 3 bin 330 paket kaçak sigara ele geçirilirken, gözaltına alınan A.M.E. ve O.B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polisin bugün düzenlediği operasyonda ise TEM yolunda İstanbul yönüne giden oto kurtarıcı durduruldu. Kurtarıcının üzerinde bulunan ticari araçta yapılan aramada 32 bin 450 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, E.A. ile M.A.Ö. gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.