Bolu'da kaçak zeytinyağı ve baharat operasyonu

BOLU, () - BOLU'da, jandarmanın operasyonu ile 875 litre zeytinyağı, 200 kilo baharat, 220 çift ayakkabı ve 153 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Bolu İl Jandarma Komutanlığı'nın bugün gerçekleştirdiği operasyonla İstanbul'a...

07 Mayıs 2015 Perşembe 18:27
Bolu'da kaçak zeytinyağı ve baharat operasyonu






BOLU, () - BOLU'da, jandarmanın operasyonu ile 875 litre zeytinyağı, 200 kilo baharat, 220 çift ayakkabı ve 153 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Bolu İl Jandarma Komutanlığı'nın bugün gerçekleştirdiği operasyonla İstanbul'a gitmekte olan bir kamyonu durdurdu. Araçta yapılan aramada, 875 litre zeytinyağı, 200 kilo baharat, 220 çift ayakkabı ve 153 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Jandarma, 1'i Suriye uyruklu olmak üzere 5 kişiyi gözaltına aldı. Yurt dışından kaçak getirilen zeytinyağı, baharat, ayakkabı ve sigaralarla ilgili olarak 5 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.