Bomba şüphesiyle korkutan kutudan tablet çıktı

ÇANAKKALE'nin İskele Meydanı'ndaki saat kulesi yanına bırakılan üstü beyaz kenarları kırmızı renkli bir kutu, bomba şüphesine neden oldu. Kontrol edilen kutudan tablet bilgisayar çıktı. Kent merkezindeki İskele Meydanı'nda yer alan...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 18:07
Bomba şüphesiyle korkutan kutudan tablet çıktı






ÇANAKKALE'nin İskele Meydanı'ndaki saat kulesi yanına bırakılan üstü beyaz kenarları kırmızı renkli bir kutu, bomba şüphesine neden oldu. Kontrol edilen kutudan tablet bilgisayar çıktı.
Kent merkezindeki İskele Meydanı'nda yer alan saat kulesinin yanına bırakılan üstü beyaz kenarları kırmızı renkli bir kutuyu görüp bomba olabileceğinden şüphelenen vatandaşlar, bugün saat 15.30'da polisi arayarak ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen polis, çevreyi yaya ve araç geçişine kapattı. Bölgeye bomba imha uzmanları çağrıldı. Olay yerine ulaşıp hazırlıklarını tamamlayan bomba imha ekibinde görevli polis memuru, özel kıyafetini giyerek şüpheli paketi kontrol etti. Kutunun içinden tablet bilgisayar çıktı. Vatandaşlar rahat bir nefes alırken, tablet sahibinin belirlenmesi ve teslim edilmesi için emniyete götürüldü. 30 dakika kapalı kalan yol, tekrar ulaşıma açıldı.

FOTOĞRAF



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.