Bonzai'den daha tehlikelisi ortaya çıktı

Gençler ve çocuklar için ölümcül uyuşturucu batağının yeni adı bonzaiden daha tehlikeli yeni bir zehir turu Türkiye'de ilk kez ortaya çıktı. Narkotik polisleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

18 Nisan 2015 Cumartesi 03:08
Bonzai'den daha tehlikelisi ortaya çıktı






Bonzai'den daha tehlikelisi ortaya çıktı

Gençler ve çocuklar için ölümcül uyuşturucu batağının yeni adı bonzaiden daha tehlikeli yeni bir zehir turu Türkiye'de ilk kez ortaya çıktı. Narkotik polisleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Önceki gün yapılan operasyonda bonzai kadar tehlikeli olan Scanc maddesi ele geçirdi.


İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Narkotim ekipleri, esrarın üzerine zehirli kimyasallar sıkılarak elde edilen yeni uyuşturucu Scanc’a karşı operasyonlar düzenliyor. Üsküdar Türk Kızı Koleji Sokak’ta bulunan bir eve yapılan operasyonda, gardırop içerisindeki askılarda kurutulmaya çalışılan 142 kök Scanc  ile uyuşturucu imalatında kullanılan Power Zyme, Hesi Worrel Complex, Hesi TNT Complex, Fosfor Plus, Florison ele geçirildi.

EVİNİ İMALATHANEYE DÖNÜŞTÜRMÜŞ

Evini uyuşturucu imalathanesine dönüştüren T.M.A., tutuklandı.

Bağımlılık yapıyor

Bazı zehirli ve bağımlılık yapıcı kimyasalların, esrarın üzerine sıkılarak kurutulmasıyla oluşan Scanc, en az bonzai kadar tehlikeli.  KAYNAK AKŞAM GAZETESİ Devrim TOSUNOĞLU

Son Güncelleme: 18.04.2015 03:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.