Bonzaiden Sonra Yeni Tehlike Scanc

Murat DELİKLİTAŞ /İSTANBUL,() Beyoğlu’nda, ihbar üzerine bir eve yapılan baskında, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler arasında, Türkiye’de ilk defa görülen “scanc” adında...

22 Kasım 2014 Cumartesi 17:09
Bonzaiden Sonra Yeni Tehlike Scanc






Murat DELİKLİTAŞ /İSTANBUL,() Beyoğlu’nda, ihbar üzerine bir eve yapılan baskında, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler arasında, Türkiye’de ilk defa görülen “scanc” adında yeni bir maddeye maddeye rastlandı.

Dolapdere Caddesi üzerindeki bir evde uyuşturucu madde satışı yapıldığı ihbarını alan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, evi takibe aldı. Bir süre, eve gelip gidenleri izleyen polis ekipleri, uyuşturucu satıcılarının polis baskınına uğramamak için evin girişine güvenlik kamerası kurduğunu ve gelenleri televizyon ekranından görüp eve aldıklarını belirledi.Polis, yapılan keşfin ardından ev için arama kararı aldı.

Uyuşturucu alıcısı gibi davranan bir polis, evin girişine gelerek kapıyı açtırdı. Kameranın görüş alanı dışında bekleyen diğer polisler de açılan kapıdan girerek eve baskın yaptı. Baskında, esrar, kubar ve sentetik uyuşturucu hapın yanı sıra Türkiye’de ilk defa görülen scanc adlı uyuşturucu madde ele geçirildi. Evde bulunan Orhan F.,Fırat B. ve Soner B. ise gözaltına alındı. Zanlılar polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YENİ TEHLİKE “SCANC”


Türkiye’de ilk defa ele geçirilen “scanc” isimli uyuşturucu maddenin bonzai kadar tehlikeli olduğu ve bağımlılık yaptığı belirtildi. Scanc’ın esrara kimyasal madde sıkılarak elde edildiği ve uyuşturucu etkisinin artırıldığı öğrenildi.

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.