BOŞ FABRİKA BİNASINDA YAKILAN ATEŞ KORKU YARATTI

DÜZCE, () - DÜZCE'de, metruk kereste fabrikası binasında yakılan ateş yangına neden oldu. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, içeride uyuşturucu bağımlısı bir kişinin kaldığının iddia edilmesi üzerine yapılan aramada kimse bulunamadı. Kervan...

28 Aralık 2014 Pazar 01:20
BOŞ FABRİKA BİNASINDA YAKILAN ATEŞ KORKU YARATTI






DÜZCE, () - DÜZCE'de, metruk kereste fabrikası binasında yakılan ateş yangına neden oldu. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, içeride uyuşturucu bağımlısı bir kişinin kaldığının iddia edilmesi üzerine yapılan aramada kimse bulunamadı.

Kervan kavşağı mevkiinde boş kereste fabrikasında bu gece yangın çıktı. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangını söndürmek için çabalarken, vatandaşlar uyuşturucu bağımlılarının ısınmak için ateş yaktığını, kaçmayı başaramayan bir kişinin içeride mahsur kaldığını iddia ettiler. Yangına müdahale edilirken, itfaiye ve polis ekipleri bir yandan da içeride kaldığı belirtilen kişiyi aradı. İçeride kimse bulunamazken, yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.