Boşanmak isteyen eşini ve kayınpederini öldüren damat aranıyor (2)- YENİDEN

Sayın Yazıişleri müdürlerine 'Boşanmak isteyen eşini ve kayınpederini öldüren damat aranıyor' başlıklı haber, ölenlerden Emine Düz'ün adı kaynağından 'Fatma Düz' olarak düzeltildi. Cenazeler defnedildi. Haberi düzeltip gelişmelriyle...

01 Nisan 2015 Çarşamba 17:48
Boşanmak isteyen eşini ve kayınpederini öldüren damat aranıyor (2)- YENİDEN






Sayın Yazıişleri müdürlerine
'Boşanmak isteyen eşini ve kayınpederini öldüren damat aranıyor' başlıklı haber, ölenlerden Emine Düz'ün adı kaynağından 'Fatma Düz' olarak düzeltildi. Cenazeler defnedildi. Haberi düzeltip gelişmelriyle yeniden veriyoruz.
---------
YENİDEN

Mehmet DOĞANER/ ERDEMLİ(Mersin), ()-MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde 35 yaşındaki Murat Düz, av tüfeğiyle baskın yaptığı evde boşanmak isteyen eşi 28 yaşındaki Fatma Düz ile kayınpederi 60 yaşındaki Mesut Gökten'in öldürdü, kayınvalidesi Emine Gökten ile baldızı Hayriye Gökten'i de ağır yaraladı. Saldırı sırasında katil zanlısının 1 yaşındaki kızı Adanur'un başka bir odada olduğu ve mucize eseri olaydan yara almadan kurtulduğu ortaya çıktı.
Bir süre önce evinden ayrılarak kızı Adanur ile baba evine dönen 1 çocuk annesi Fatma Düz, işsiz eşi Murat Düz'e de boşanma davası açtı. Barışma taleplerine olumsuz yanıt alan Düz, iddiaya göre dün saat 21.00 sıralarında pompalı tüfekle Kargıpınarı Mahallesi Elvanlı Caddesi Çimenli Sokak'taki kayınpederi Mesut Gökten'in evini bastı. Aile yemek yediği sırada Murat Düz, evin penceresinden içeri peş peşe ateş etmeye başladı. Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edilirken, Murat Düz suç aleti pompalı tüfekle kaçtı.
Ağır yaralanan Mesut Gökten ile kızı Fatma Düz, kaldırıldıkları Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan Emine Gökten ile kızı Hayriye Gökten ise Mersin Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Anne ile kızının sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.
MİNİK ADANUR SAĞ KURTULDU
Katliam sırasında Murat Düz ve ayrı yaşadığı eşi Fatma Düz'ün kızı Adanur'un ise diğer odada olduğu için mucize eseri kurtulduğu öğrenildi. Minik kıza ailenin komşularının sahip çıktığı bildirildi.
CENAZELER DEFNEDİLDİ
Yapılan otopsinin ardından Mesut Gökten ve kızı Fatma Düz'ün cenazeleri hastane morgundan alınarak evlerine getirildi. Burada bir süre bekletilen baba ile kızının cenazeleri götürüldüğü Kargıpınarı Mahallesi'ndeki Çarkçılı Asri Mezarlığı'na göz yaşları arasında toprağa verildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ve jandarma Murat Düz'ü yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.