Bulduğu kayıp çocuğu kucağından indirmedi

Adıyaman'da ağlayarak tek başına bulunan bir çocuk, ailesine teslim edilene kadar duyarlı vatandaşın koruması altında kaldı.

27 Temmuz 2018 Cuma 14:48
Bulduğu kayıp çocuğu kucağından indirmedi







Bulduğu kayıp çocuğu kucağından indirmedi


Kayıp çocuklar, çocuk cinayetleri haberleri hızla artarken, daha dikkatli olması gereken ailelerin özensizliği vatandaşlara yok artık dedirtiyor. Adıyaman'da henüz adını bile söyleyemeyen bir çocuğu tek başına ağlarken bulan vatandaş gözü yaşlı çocuğu ailesine teslim etti.

Adıyaman'da öğle saatlerinde henüz 4 yaşlarında olduğu tahmin edilen ve adını söyleyemeyen bir çocuğu fark eden Mücahit Biçer isimli vatandaş, çocuğun ailesine ulaşmak için sokak sokak gezerek çocuğun ailesini aradı.

Bulduğu çocuğu bir an olsun kucağından indirmeyen vatandaş yaklaşık 1 saatlik aramalar sonucunda çocuğun ailesini bularak çocuğu teslim etti..

Adıyaman’da, bir vatandaş yolda bulduğu kayıp çocuğu bir an olsun kucağından indirmeyerek ailesine teslim etti.

Edinilen bilgilere göre, Yeni Mahalle Karapınar Caddesi üzerinde 4 yaşlarında olduğu tahmin edilen ve adını söyleyemeyen bir çocuğu fark eden Mücahit Biçer isimli vatandaş, çocuğun ailesine ulaşmak için sokak sokak gezerek çocuğun ailesini aradı.

Bulduğu çocuğu bir an olsun kucağından indirmeyen vatandaş yaklaşık 1 saatlik aramalar sonucunda çocuğun ailesini bularak çocuğu teslim etti.

Anahtar Kelimeler:
Kayıp Çocuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.