Burası Suriye değil, Türkiye: Gündüz roketle geldiler

PKK'nın yeni startejisi, günün her saati her yerde vurabiliriz mesajı vermek. Halkta korku ve dehşet izleri bırakmayı hedefleyen son saldırı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana geldi.

05 Ağustos 2015 Çarşamba 03:25
Burası Suriye değil, Türkiye: Gündüz roketle geldiler






Burası Suriye değil, Türkiye: Gündüz roketle geldiler

Terör örgütü PKK, şehir merkezlerinde güvenlik güçlerine ait tesis, karakol ve kontrol noktalarına artık gündüz ağır silahlarla saldırmaya başladı. PKK'nın yeni startejisi, günün her saati her yerde vurabiliriz mesajı vermek. Halkta korku ve dehşet izleri bırakmayı hedefleyen son saldırı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına saldırı düzenleyen yüzü maskeli iki PKK'lı terörist ellerinde roket atar ve uzun namlulu suikast silahı ile kameralara takıldı.

Yüksekova Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lılar tarafından düzenlenen silahlı saldırıda can kaybı ve yaralanma olmazken, 2 PKK'lı ile güvenlik güçleri arasında çatışma yaşanmıştı. Yaklaşık 20 dakika süren çatışmada can kaybının yaşanmadığı, roket mermisinin isabet ettiği binada hasar oluşmuştu. Emniyet Müdürlüğü'ne saldıran yüzleri maskeli iki PKK'lı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

PKK'lı teröristlerin ellerindeki roketatar ve uzun namlulu silah ile yaya olarak saldırı noktasına geldikleri görüldü. Olayın ardından kaçan PKK'lıların yakalanması için ilçe genelinde geniş çaplı operasyon başlatıldı.



Son Güncelleme: 05.08.2015 03:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.