Bursa Karacabey şehidini bekliyor

Şırnak'ta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Cemil Turan'ın ursa'nın Karacabey İlçesi'nde oturan baba ocağına ateş düştü.

21 Mart 2016 Pazartesi 02:48
Bursa Karacabey şehidini bekliyor






Bursa Karacabey şehidini bekliyor

Bursa Karacabeyli Uzman Jandarma Çavuş Cemil Turan Şırnak'ta şehit düştü. Şırnak'ta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Cemil Turan'ın ursa'nın Karacabey İlçesi'nde oturan baba ocağına ateş düştü.
Şırnak’ta barikat ve hendeklerin kaldırılması ve PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyon kapsamında Yeşilyurt Mahallesi'nde çıkan çatışmada 36 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan şehit oldu. Bingöl’den geçici görevle Şırnak'a giden Turan'ın Karacabey İlçesi'ne bağlı Bayramdere köyünde oturan anne Ümmühan ve baba Kadir Turan, acı haberi Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ve İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Erdal Özköroğlu verdi. Çocuklarının şehit olduğu haberiyle fenalık geçiren Turan çiftini yetkililer ve yakınları teselli etmeye çalıştı. Eve Türk bayraklarının asılmasının ardından haberi duyan akraba ve komşuları acılı aileye taziya ziyaretinde bulundu.
Evli ve 3 çocuk babası olan şehit Uzman Çavuş Cemil Turan'ın görev yaptığı Bingöl'den iki ay önce geçici görevlendirmeyle Şırnak'ta gittiği öğrenildi. 15 yıllık asker olan Şehit Turan'ın cenazesinin salı günü öğle namazından sonra Bayramdere mezarlığına toprağa verileleceği belirtildi.

Son Güncelleme: 21.03.2016 02:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.