Bursa'da iki katlı ev yandı

BURSA'nın İnegöl İlçesi'ne bağlı Hamzabey mahallesinde bir ahşap evde çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuttu. Yangında ev tamamen kullanılmaz hale geldi. Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne bağlı Hamzabey mahallesinde İbrahim Atar’a...

26 Şubat 2015 Perşembe 23:16
Bursa'da iki katlı ev yandı






BURSA'nın İnegöl İlçesi'ne bağlı Hamzabey mahallesinde bir ahşap evde çıkan yangın mahalle sakinlerini korkuttu. Yangında ev tamamen kullanılmaz hale geldi.
Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne bağlı Hamzabey mahallesinde İbrahim Atar’a ait iki katlı ahşap evde saat 18.00 sıralarında yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında alevler kısa sürede çatıyı sardı. Yangını görenler durumu itfaiyeye haber verdi. İhbara göre çatı yangını ihbarını alan hem İnegöl hem de Osmangazi belediyesi itfaiye ekipleri, Osmangazi’deki Hamzabey ile İnegöl’deki Hamzabey mahallesine hareket ettiler. O sırada ikinci kez gelen ihbar da Hamzabey mahallesindeki çatı yangınının söndürüldüğü bilgisine ulaşınca Bursa Merkez ekipleri noktalarına dönmeleri için uyarıda bulunuldu.
İNEGÖL İTFAİYE EKİPLERİNİN GÖZÜNDEN KAÇMADI
Hamzabey mahallesi girişine kadar gelen İnegöl İtfaiye ekipleri gelen asılsız ihbar üzerine geri dönecekgi sırada bir itfaiye eri mahallenin sonundaki alevleri gördü. Ekipler mahalle içerisine kadar girerek alevleri takip etti. İtfaiye erinin dikkati üzerine fark edilen yangına ekipler 4 bir yandan müdahale ettiler. Uzun uğraşlar sonucunda yangın söndürüldü.
YANGINI GÖRÜNCE FENALAŞTI
O sırada komşusunda olan ev sahibinin eşi Nazife Atar ise evinin yangını görünce fenalaştı. Komşuları tarafından teselli edilen yaşlı kadın sakinleşmeyince 112’ye haber verildi. Atar, olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İki katlı ahşap ev kullanılamaz hale gelirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.