Bursa'da maganda sürücü dehşeti; Öldürdü kaçtı

Bursa'da sürücünün çarptıktan sonra yaya olarak kaçtığı 30 yaşındaki Semra Körpe, hayatını kaybetti. Ehliyetsiz olduğu iddia edilen sürücü A.Ş ise polis tarafından aranıyor.

26 Ocak 2016 Salı 22:41
Bursa'da maganda sürücü dehşeti; Öldürdü kaçtı






Bursa'da maganda sürücü dehşeti; Öldürdü kaçtı

İşinden evine dönen 30 yaşındaki kadın, kaldırımda ehliyetsiz bir maganda sürücünün kullandığı minibüsün kurbanı oldu. Bursa'da sürücünün çarptıktan sonra yaya olarak kaçtığı 30 yaşındaki Semra Körpe, hayatını kaybetti. Kimliği belirlenen ve ehliyetsiz olduğu öne sürülen sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay akşam saatlerinde merkez Osmangazi İlçesi Panayır Mahalesi İstanbul yolunda meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Semra Körpe'ye, iddiaya göre 30 yaşındaki A.Ş.'nin kullandığı 16 CYV 20 plakalı minibüs çarptı.

Kaza sonrası olay yerinde duran sürücü A.Ş.'nin ehliyeti olmadığı belirterek yaya olarak kaçtığı belirtildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibinin tüm müdahalelerine rağmen Semra Körpe olay yerinde yaşamını yitirdi. Polis olay sonrası kaçan ehliyetsiz sürücü A.Ş.'yi arıyor.

Son Güncelleme: 26.01.2016 22:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.