Bursa'da uyuştucu operasyonlarında 231 kişi tutuklandı

BURSA Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, bu yıl içersinde uyuştucuya yönelik olarak düzenledikleri 533 operasyonda, 42 kilo kokain, 2 kilo metamfetamin, 4 kilo Bonzai yakalandı

07 Temmuz 2015 Salı 17:54
Bursa'da uyuştucu operasyonlarında 231 kişi tutuklandı






Bursa'da uyuştucu operasyonlarında 231 kişi tutuklandı

Bülent CİVANOĞLU/BURSA, () - BURSA Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, bu yıl içersinde uyuştucuya yönelik olarak düzenledikleri 533 operasyonda, 42 kilo kokain, 2 kilo metamfetamin, 4 kilo Bonzai ve 38 kilo eroin ele geçirdi. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 723 şüpheliden 231'i tutuklandı.

Kaçakcılık ve Organize Suçlar'dan sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Adil Yıldız bu yılın ilk 6 ayında özellikle uyuştucu kaçıkçılarına karşı savcılıktan alınan izin ile 533 operasyon düzenlediklerini  söyledi. Aramalarda 52 bin 66 Ecstasy, 42 kilo 70 gram kokain, 38 kilo 300 gram eroin, 11 kilo 249 gram esrar, 4 kilo 48 gram Bonzai ile 2 kilo 297 gram metamfetamin ele geçirildiğini açıkladı.

Geçen yıllara oranla ele geçirilen Bonzai ve metamfetamin miktarında artış, diiğerleri uyuştucularda azalma olduğuna dikkat çeken Adil Yıldız, 'Çözüm süreci'nin başlamasından sonra bölgedeki uyuştucu üretiminin kontrol altına alınması ile özellikle esrar üretiminde büyük azalma kaydedildiğini açıkladı.
Adil Yıldız, yapılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 723 kişiden adliyeye çıkartılan 231 kişi tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.