Busenur Togul ve Babası Ufuk Togul kazada can verdi

Balçova Karantina Geçidi çıkışında meydana gelen trafik kazasında baba ile kızı feci şekilde can verdi. İrem Y. adlı 19 yaşındaki genç kız ise yaralandı.

17 Temmuz 2018 Salı 06:41
Busenur Togul ve Babası Ufuk Togul kazada can verdi






Busenur Togul ve Babası Ufuk Togul kazada can verdi

İzmir Balçova'da bulunan Karantina Geçidi yakınlarındaki feci kazada 23 yaşındaki Busenur Togul ile Babası Ufuk Togul'a çarptı. Lüks aracın çarptığı baba kız kaldırıldığı hastanelerde can verdi.


İzmir'de bir alt geçit çıkışında yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması nedeniyle yaralanan baba ve kızı, kaldırıldıkları hastanelerde müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Balçova'dan Konak istikametine seyreden Y.G. (19) idaresindeki 35 ADL 109 plakalı otomobil, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda Karantina Alt Geçidi çıkışında yolun karşısına geçmeye çalışan Ufuk Togul (47) ile kızı Busenur Togul'a (23) çarptı. Kazada, Ufuk ve Busenur Togul ile araçta bulunan İrem Y. (19) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılardan Busenur Togul, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, Ufuk Togul ile İrem Y. ise İzmir Katip Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Edinilen ilk biligelere  göre Baba ve kızı hastanelerde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İrem Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu, sürücü Y.G'nin ise polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Karantina Geçidi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.