Büşra'dan 8 Aydır Haber Yok

Ümit YILDIZ/KEMALPAŞA (İzmir), () - İZMİR'in Kemalpaşa İlçesi'nde internetten tanıştığı erkek arkadaşı ile geçen 3 Mart'ta kaçtığı öne sürülen 17 yaşındaki Büşra Korukçu'dan haber alamayan ailesi hayatından endişe ederek,...

08 Kasım 2014 Cumartesi 11:42
Büşra'dan 8 Aydır Haber Yok






Ümit YILDIZ/KEMALPAŞA (İzmir), () - İZMİR'in Kemalpaşa İlçesi'nde internetten tanıştığı erkek arkadaşı ile geçen 3 Mart'ta kaçtığı öne sürülen 17 yaşındaki Büşra Korukçu'dan haber alamayan ailesi hayatından endişe ederek, bulunması için yetkililerden yardım istedi.
Kemalpaşa'da oturan Yakup-Aliye Korukçu çiftinin üç çocuklarından en büyüğü  Büşra'dan 8 aydır haber alınamıyor. İnternet üzerinden tanıştığı 19 yaşındaki R.H. ile anlaşıp geçen 3 Mart'ta evinden ayrılan Büşra'dan bugüne kadar hiçbir haber alamayan ailesi kızlarının yaşamından endişe ediyor. İnşaat ustası olan baba Yakup Korukçu, Büşra'nın internet üzerinden tanıştığı R.H. isimli gençle kaçtığını öne sürerek şöyle dedi:
"Daha sonra o genç döndü. Ancak, kızım gelmedi. Erkek arkadaşı ile anlaşıp İstanbul'a kaçmışlar. En son Yalova'da görülmüşler. Daha sonra paraları bitince erkek arkadaşı  dönmüş. Kızım arkadaşının iddiasına göre, 'Ailemin yüzüne bakamam burada kalacağım' demiş ve ayrılmışlar. 3 Mart'tan tarihinden beri kızımızdan haber alamıyoruz. Hayatından endişe ediyoruz."

Acılı anne Aliye Korukçu ise kızlarının bulunması için yardım istedi. 8 aydan bu yana  gözüne uyku girmediğini belirten Korukçu, şöyle konuştu:
"Yaşadığını bile bilmiyoruz. Yaşıyorsa nerede kalıyor? Ne yiyip, ne içiyor? Benim yüreğim sızlıyor. Ana yüreğim, evlat hasretine dayanamıyor. Allah rızası için neredeysen dön gel artık. Seni çok özledik. Buradan herkese sesleniyorum, kızımı gören, yerini bilen varsa lütfen bize yardım etsin, en yakındaki güvenlik güçlerine haber versin. Bu acı olay herkesin başına gelebilir. Allah kimseye evlat hasreti vermesin."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.