Çaldıkları 7 ineği elma bahçesinde kesip etlerini götürdüler

Namık Kemal KILINÇ / SERİK(Antalya), () - ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde araziye bırakılan 7 büyükbaş hayvan, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalınarak bir elma bahçesinde kesilip etleri götürüldü. Olay, sabah saatlerinde Serik'e...

08 Mart 2015 Pazar 17:16
Çaldıkları 7 ineği elma bahçesinde kesip etlerini götürdüler






Namık Kemal KILINÇ / SERİK(Antalya), () - ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde araziye bırakılan 7 büyükbaş hayvan, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalınarak bir elma bahçesinde kesilip etleri götürüldü.
Olay, sabah saatlerinde Serik'e bağlı Ahmediye Mahallesi'nde meydana geldi. 4 kişiye ait 7 büyükbaş hayvan, gece otlaması için araziye bırakıldı. Sabah saatlerinde kontrol amacıyla bölgeye giden hayvan sahiplerinden 70 yaşındaki Mehmet Tosun, hayvanları bulamayınca çevrede aramaya başladı. Yaklaşık 1 kilometre ilerde elma bahçesi içersinde 7 hayvanı kesilmiş halde bulan Tosun, durumu jandarmaya bildirdi.
Olay yerine gelen Serik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede inceleme yaptı. Hayvanların gece çalınarak götürüldükleri elma bahçesinde kesildiği ve etlerinin alındığı saptandı.

Hayvanları çalınan Mehmet Tosun, hayvanlardan 3'ünün kendisinin olduğunu söyledi. Hayvanları sürekli araziye otlaması için bıraktıklarını anlatan Tosun, "Bölgemizde daha önce de iki defa bu şekilde hırsızlık olayı yaşandı. Zararımız yaklaşık 40 bin lira. Bunu yapanlar insan olamaz" dedi.
FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.