Çaldıkları hayvanları motorlu testereyle kesip derisini yüzmeden parçalamışlar

ANTALYA ve ilçelerinde çaldıkları büyük ve küçükbaş hayvanları motorlu testere ya da satırla keserek, derisini yüzmeden parçalayıp düşük fiyata satan 8 kişi, jandarma tarafından yakalandı. Bir istihbaratı değerlendiren Antalya İl...

30 Mart 2015 Pazartesi 13:02
Çaldıkları hayvanları motorlu testereyle kesip derisini yüzmeden parçalamışlar






ANTALYA ve ilçelerinde çaldıkları büyük ve küçükbaş hayvanları motorlu testere ya da satırla keserek, derisini yüzmeden parçalayıp düşük fiyata satan 8 kişi, jandarma tarafından yakalandı.
Bir istihbaratı değerlendiren Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kent merkezi ve ilçelerde küçük ve büyükbaş hayvanların çalındıktan sonra motorlu testereyle kesildiğini tespit etti. 3 ay boyunca çalışma yürüten jandarma ekipleri, Dağ Nahiyesi'nde grubun izine ulaştı. Şüphelilerin kimliğini tespit eden jandarma, liderliğini M.T'nin yaptığı ve M.Y., S.T., B.C., M.S., S.Y. ile cezaevi firarileri A.A ile Ş.Ş.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelilerin, çok sayıda ilçede hayvan hırsızlığı olayına karıştıkları belirlendi.
Şimdiye kadar 1 milyon 200 bin TL değerinde küçük ve büyükbaş hayvan çalan grubun, çaldıkları hayvanları ayaklarını bağlamadan motorlu testere ve satırla kestikleri, derisini yüzmeden parçalara ayırdıktan sonra kasaplara düşük fiyata sattıkları ortaya çıktı. Şimdiye kadar Türkiye'nin birçok ilinde hırsızlık olayına karıştıkları belirtilen şüphelilerin, hayvan hırsızlığını ilk olarak cezaevinde planladıkları ve daha sonra uygulama koydukları belirtildi.


FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.