Çaldıkları imitasyon çıkan bilezikleri bozdururken yakalandılar

Ali AKSOYER/İSTANBUL,() BAĞCILAR'da bir kuyumcuyu bağlayıp vitrindeki 150 imitasyon bilezik ile 145 saat çalan Gürcistan uyruklu 1'i kadan 6 kişi,  polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevkedilen şüphelilerin...

09 Mart 2015 Pazartesi 15:14
Çaldıkları imitasyon çıkan bilezikleri bozdururken yakalandılar






Ali AKSOYER/İSTANBUL,() BAĞCILAR'da bir kuyumcuyu bağlayıp vitrindeki 150 imitasyon bilezik ile 145 saat çalan Gürcistan uyruklu 1'i kadan 6 kişi,  polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevkedilen şüphelilerin gerçek sandıkları bilezikleri bozdurmaya kalkınca polisin takibine takılıp yakalandıkları öğrenildi.

Bağcılar’da 9 Şubat’ta bir kuyumcu dükkanına giren Gürcistan uyruklu zanlılar, işyeri sahibini tabancayla tehdit ederek etkisiz hale getirdiler. Kuyumcunun ellerini ve ayaklarını bağlayan şüpheliler vitrinde bulunan 150 imitasyon bilezik, 145 saat ve kasada bulunan 5 bin lirayı alarak kaçtılar. Olaydan sonra polis tarafından başlatılan soruşturmada polis mobese görüntülerini inceleyerek şüphelilerin eşkâllerini belirledi.

Zanlıların olaydan önce soygun yapacakları kuyumcuda keşif yaptıkları ortaya çıktı. Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatılırken, benzer kişilerin imitasyon bileziklerini bozdurmaya çalıştığı ihbarı geldi. Bunun üzerine düzenlenen operasyonda Gürcistan uyruklu Koba B. (25), Ramazi B. (45), Bıktorı M.(24),  Koba B. (51), Mamuka B. (35) ve Oksana B. (24) yakalandı. Şüphelilerin evinde yapılan aramada bir adet ruhsatsız tabanca el geçirildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüpheliler adliyeye sevk edildiler.
(FOTOĞRAF) 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.