Cami Hırsızı Güvenlik Kamerasından Yakalandı

ANTALYA’da bir camiden 100 hasır çalan 26 yaşındaki Y.E.Y., güvenlik kamerası görüntülerinden tesbit edilerek yakalandı. Olay, 20 Ekim günü akşam saatlerinde, Kızıltoprak Mahallesi’ndeki Hacı Mehmet Durmaz Camii’nde meydana...

28 Kasım 2014 Cuma 12:52
Cami Hırsızı Güvenlik Kamerasından Yakalandı






ANTALYA’da bir camiden 100 hasır çalan 26 yaşındaki Y.E.Y., güvenlik kamerası görüntülerinden tesbit edilerek yakalandı.
Olay, 20 Ekim günü akşam saatlerinde, Kızıltoprak Mahallesi’ndeki Hacı Mehmet Durmaz Camii’nde meydana geldi. Kimsenin olmadığı bir anda hırsızlık için camiye giren Y.E.Y., camide namaz kılmak için kullanılan 100 hasırı çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Hırsızlığın fark edilmesi üzerine durum polise bildirildi. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Y.E.Y. olduğunu belirledi. Kısa sürede yakalanan Y.E.Y., uyuşturucu madde satın almak için hırsızlık yaptığını itiraf etti. Y.E.Y., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.