Çanakkale'de Telefon Dolandırıcılığına İki Gözaltı

ÇANAKKALE'nin Lapseki İlçesi'nde, cep telefonuyla aradıkları 36 yaşındaki S.F. adlı kadına kendilerini 'polis' ve 'savcı' olarak tanıtarak para ve ziynet eşyası istedikleri ileri sürülen iki kişi, jandarma tarafından yakalanıp...

22 Ekim 2014 Çarşamba 13:36
Çanakkale'de Telefon Dolandırıcılığına İki Gözaltı






ÇANAKKALE'nin Lapseki İlçesi'nde, cep telefonuyla aradıkları 36 yaşındaki S.F. adlı kadına kendilerini 'polis' ve 'savcı' olarak tanıtarak para ve ziynet eşyası istedikleri ileri sürülen iki kişi, jandarma tarafından yakalanıp gözaltına alındı.
Lapseki'ye bağlı Dişbudak Köyü'nde yaşayan 36 yaşındaki S.F.'yi dün saat 11.30 sıralarında cep telefonuyla gizli numaradan arayan iki kişi, kendilerini 'polis' ve 'savcı' olarak tanıttı. S.F.'ye büyük bir olaya adının karıştığını ve aklanması için para ya da altına ihtiyaç olduğunu söyleyen şüpheliler sonra arayacaklarını söyleyerek telefonu kapadı. Şüphelenerek jandarmayı arayan S.F., bir süre sonra tekrar arayan şüphelilere istediklerini vereceğini söyledi ve yaşadığı köyün camiinde randevu verdi.
Durumdan haberdar edilen jandarma cami çevresinde önlem alıp beklemeye başladı. İddiaya göre saat 19.00'da A.B. yönetimindeki otomobille köye giriş yapan yolcu koltuğundaki H.B., kadının elinden içinde para ve altının olduğunu düşündüğü poşeti aldı. Harekete geçen jandarma tarafından gözaltına alınan A.B ve H.B., İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Sorgularının ardından A.B. ve H.B.'nin adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.