Çankırı'da otomobille traktör çarpıştı: 3 ölü, 4 yaralı

Ethem YENİGÜRBÜZ/ÇANKIRI, () - ÇANKIRI yakınlarında otomobille traktörün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aynı aileden 3 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi de yaralandı. Kaza, Çankırı merkeze bağlı Kırovacık Köyü yakınlarında...

31 Temmuz 2015 Cuma 16:30
Çankırı'da otomobille traktör çarpıştı: 3 ölü, 4 yaralı






Ethem YENİGÜRBÜZ/ÇANKIRI, () - ÇANKIRI yakınlarında otomobille traktörün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aynı aileden 3 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi de yaralandı.
Kaza, Çankırı merkeze bağlı Kırovacık Köyü yakınlarında meydana geldi. Alaçat Köyü'nden Çankırı'ya giden İlhan Çolakoğlu yönetimindeki 18 DT 663 plakalı otomobil, grup yolu olan Kırovacık Köyü yakınlarında karşı yönden gelen 18 DZ 386 plakalı traktörle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle takla atan otomobilin sürücüsü İlhan Çolakoğlu (47) ile oğlu Sadık Çolakoğlu (18) ile yeğeni Ayten Çolakoğlu (6) olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Kazada traktör sürücüsünün de aralarında bulunduğu, 1'i ağır 4 kişi de yaralandı.
Yaralılar Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada yaralanan Mahmut Çolakoğlu'nun birkaç güne kadar askere gideceği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.