Çankiri'da Zincirleme Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı

ÇANKIRI'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kaza, Atkaracalar İlçesi Çardaklı Beldesi yakınlarında yoldaki buzlanma nedeniyle şarampole yuvarlanan bir araca yardım etmek isteyen Özdemir Müldür...

03 Kasım 2014 Pazartesi 09:25
Çankiri'da Zincirleme Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı






Çankiri'da Zincirleme Kaza: 2 Ölü, 4 Yaralı

ÇANKIRI'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Kaza, Atkaracalar İlçesi Çardaklı Beldesi yakınlarında yoldaki buzlanma nedeniyle şarampole yuvarlanan bir araca yardım etmek isteyen Özdemir Müldür ile Çelebi Tokat karşıdan karşıya geçerken kontrolden çıkan soğan yüklü TIR'ın altında kalarak öldü. TIR'ın kaza yaptığını son anda farkeden 5 aracın sürücüsünün yönetimindeki araçlar da zincirleme kaza yapınca şarampoldeki aracın sürücüsü ile birlikte 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılırken, kaza nedeniyle Çankırı-İstanbul karayolu yaklaşık 3 saat trafiğe kapandı.  

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.