Çatalca'daki kazada ölen 3 kişinin cenazesi Adli Tıp'a kaldırıldı

Sinan BİLGİLİ / İstanbul, () - ÇATALCA'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ak Parti'nin Büyükçekmece Belediye Meclis üyesi Recep Alpaslan ile Arif Telli ve Muharrem Çağlayan'ın cenazeleri, Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nden alınarak,...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 20:41
Çatalca'daki kazada ölen 3 kişinin cenazesi Adli Tıp'a kaldırıldı






Sinan BİLGİLİ / İstanbul, () - ÇATALCA'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ak Parti'nin Büyükçekmece Belediye Meclis üyesi Recep Alpaslan ile Arif Telli ve Muharrem Çağlayan'ın cenazeleri, Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nden alınarak, Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kaza üzerine, hastaneye gelerek ölenlerin yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Recep Alpaslan ile birlikte 2 kişinin daha hayatını kaybettiğini belirterek, "Çatalca yolu eskiden beri bu ölümcül kazalara sahne olan bir yer. Sorun bu yolun Karayolları tarafından bitirilmesidir. 6 yıl önce bize bağlanan bir bölge. Çatalca ile Büyükçekmece'yi birbirine bağlayan otoban bağlantı yoludur. Karayolları bunu bugüne kadar bitirse, bu canlar, Kıvırcık Ali'ler, Meclis üyelerimiz ve diğer canlar kaybolmazdı" diye konuştu.

KIVIRCIK ALİ DE AYNI YOLDA CAN VERMİŞTİ

"Kıvırcık Ali" olarak tanınan sanatçı Ali Özütemiz de, 11 Ocak 2011 tarihinde aynı yolda geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. 42 yaşındaki Kıvırcık Ali, Beşiktaş'ta bulunan müzik stüdyosunda yeni çıkaracağı albümün çalışmalarını yaptıktan sonra, Büyükçekmece Güzelce'de bulunan evine giderken, sabaha karşı saat 05.30 sıralarında, kendi kullandığı otomobilin takla atması sonucu can vermişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.