Çatıda aşk kavgasını polis ayırdı: Genç kızı polis ailesine teslim etti

Çatıda derme çatla tuğladan yapılmış odada genç kızla sevgilisinin aşk kavgasına polisler müdahale etti. Komşuların çığlık sesleri üzerine çatıya çıkan polis gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü..

11 Şubat 2018 Pazar 16:31
Çatıda aşk kavgasını polis ayırdı: Genç kızı polis ailesine teslim etti






Genç kızı çatıda sevgilisiyle kavga ederken polis kurtardı

Bir çadıda tuğlalardan derme çatma oluşturulan odadan gelen çığlık seslerindan rahatsız olan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis ekipleri 19 yaşında bir genç kızla sevgilisini kavga ederken yakaladı.


Adana'da, çatıdaki derme çatma odada erkek arkadaşıyla kavga ettiği belirlenen kız ailesine teslim edildi. Sevgilisi ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Bu arada genç erkeğin ablası da çatışa çıkarak erkek kardeşini "O kız buraya gelmeyecek diyorum sen hep getiriyorsun" diyerek azarladığı görüldü.


Adana'da 2 sevgilinin evlerinin çatısındaki derme çatma odada kavga etmesi ve kızın çığlık atması, polis ekiplerini alarma geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, olay, Adana'nın Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, 19 yaşındaki S. isimli genç kız, sevgilisi M.'nin (19) evine gidip çatı katında oturmaya başladı. Çift biraz vakit geçirdikten sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Bunun üzerine S. ağlayıp, sevgilisine bağırmaya başladı. Çevrede oturan vatandaşlar da 'kadına şiddet olayı var' deyip polis ekiplerine durumu bildirdi.

"SADECE SEVGİLİYİZ, TARTIŞTIK"

Olay yerine gelen polis ekipleri ise evin çatısına çıkıp çift ile görüştü. Bu sırada çatı katındaki derme çatma odaya giren ve yerde bulunan yatak ile kullanılmaz haldeki koltuğu gören polis, ağlayan genç kıza, 'Seni burada zorla mı tutuyorlar' diye sordu. Genç kız ise, "Öyle bir şey yok. Sadece sevgiliyiz. Tartıştık" cevabını verdi.

Bu sırada M.'nin ablası çatıya çıkıp kardeşine hakaret edip, "O kız buraya gelmesin diyorum hep, yine de getiriyorsun" diye tepki gösterdi.

Polis, daha sonra genç kızı ailesine teslim etmek, M.'yi de ifadesini almak üzere karakola götürdü.

Son Güncelleme: 11.02.2018 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.