Cemil Candaş cinayetinde şok gelişme; Emir Sarıgül son anda kaçtı

Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül, Cemil Candaş cinayetine adı karıştı. Sarıgül için düzenlenen operasyondan son anda kurtulduğu ortaya çıktı.

24 Ağustos 2016 Çarşamba 22:49
Cemil Candaş cinayetinde şok gelişme; Emir Sarıgül son anda kaçtı






Cemil Candaş cinayetinde şok gelişme; Emir Sarıgül son anda kaçtı

İstanbul'u sarsan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayetine adı karışan Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün yakalanması için akşam saatlerinde operasyon düzenlendi. Şişli eski belediye başkanı Mustafa Sargül’ün oğlu Emir Sarıgül’ü yakalamak için düzenlenen operasyon sırasında zanlının evinin arka kapısından kaçtığı belirlendi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Sarıgül’ün Levent’teki evine baskın düzenledi. Eve giren polis, Sarıgül’ü evde bulamadı.


EMİR SARIGÜL, EVİNİN ARKA KAPISINDAN KAÇIP TİCARİ TAKSİYLE KAÇTI

Yapılan çalışmada Sarıgül’ün, evin arka kapısından kaçtığı belirlendi. Araştırmada polisin eve gelmesi üzerine Sarıgül’ün arka kapıdan evden çıkıp, bir ticari taksiye binerek kaçtığı ortaya çıktı.

Candaş’ın öldürülmesi soruşturması kapsamında suç örgütü lideri ve aynı zamanda müteahhit olduğu belirtilen Mithat Y. ve ünlü inşaat firmasının patronu Selahattin K., gözaltında bulunuyor.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.