Cenaze törenine giderken kaza: 1 ölü, 3 yaralı (2)

ESKİ BAKAN DEMİR ZİYARET ETTİ Ak Parti Samsun milletvekili, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Osmancık İlçesi'ndeki trafik kazasında yaralanan akrabalarını tedavi gördükleri Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma...

26 Nisan 2015 Pazar 17:52
Cenaze törenine giderken kaza: 1 ölü, 3 yaralı (2)






ESKİ BAKAN DEMİR ZİYARET ETTİ
Ak Parti Samsun milletvekili, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Osmancık İlçesi'ndeki trafik kazasında yaralanan akrabalarını tedavi gördükleri Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti. Eski Bakan Demir, akrabalarının sağlık durumu hakkında İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel'den bilgi aldı. Yücel, 3 yaralının sağlık durumunun da iyi olduğunu söyledi. Yaklaşık bir saat süren ziyaret sonrasında eski Bakan Demir, hastaneden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.