Çerkezköy'de iğrenç olay;10 yaşındaki kız çocuğunu...

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy'de 10 yaşındaki kız çocuğunu 'Çizgi film izleyelim' diyerek kandıran zanlıyı vatandaş linç etmek istedi.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 22:28
Çerkezköy'de iğrenç olay;10 yaşındaki kız çocuğunu...






Çerközköy'de iğrenç olay;10 yaşındaki kız çocuğunu...


Tekirdağ'da 10 yaşındaki bir kız çocuğunu "Çizgi film izlettireceğim" diyerek kandırıp istismarda bulunan şahıs tutuklandı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde 49 yaşındaki R.E., 10 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.
Çerkezköy'ün İstasyon Mahallesi'nde yalnız yaşayan ve işsiz olduğu belirtilen R. E., iddiaya göre mahalledeki 10 yaşındaki bir kız çocuğunu "Çizgi film izlettireceğim" diyerek kandırıp evine götürdü. R. E., çocuğa evinde iddiaya göre videodan pornografik içerikli filmler izletip, cinsel istismarda bulundu ve kimseye anlatmaması için de tehdit etti. Kızın eve gidip durumu annesine anlatması üzerine, annesi de polise giderek şikayetçi oldu.

Pedagog eşliğinde ifadesi alınan kız çocuğunun olay anlatmasının ardından polis R.E.'yi evine giderek gözaltına aldı. Bu sırada olayı öğrenen mahalle sakinleri R.E.'yi linç girişiminde bulunurken, öfkeli mahalleliyi polis güçlükle sakinleştirdi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.E., tutuklanarak cezaevine konuldu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.