Çeşme'de suç örgütü operasyonu; 7 gözaltı

İZMİR'in turistik ilçesi Çeşme'nin Aya Yorgi Koyu'nda bulunan bir beach club'ın, güvenlik ve otopark hizmeti işlerini yapan kişilere, çek senet tahsilatı yaptıkları gerekçesiyle operasyon düzenledi. Cezaevinde bulunan suç örgütünün...

02 Temmuz 2015 Perşembe 19:13
Çeşme'de suç örgütü operasyonu; 7 gözaltı






İZMİR'in turistik ilçesi Çeşme'nin Aya Yorgi Koyu'nda bulunan bir beach club'ın, güvenlik ve otopark hizmeti işlerini yapan kişilere, çek senet tahsilatı yaptıkları gerekçesiyle operasyon düzenledi. Cezaevinde bulunan suç örgütünün lideri R.E.'nin yerine işlerini yürüten eşi N.E.'nın de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.
İzmir Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerik senet tahsilatı yaptığı belirtilen suç örgütüne yönelik çalışma başlattı. Araştırmalar sonrasında, zanlıların çek senet tahsilatı yaptıkları, ayrıca adam dövüp tehdit ettikleri bilgisine de ulaşıldı. Suç örgütünün liderinin ise adam öldürmek suçundan halen cezaevinde bulunan R.E. olduğu saptandı.
Elde edilen bilgiler ışığında, aynı zamanda, Çeşme'nin ünlü işletmelerinin yer aldığı Aya Yorgi Koyu'ndaki bir beach club'ın güvenlik ve otopark hizmetlerini üstlendikleri belirlenen zanlılara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda, suç örgütü lideri olduğu belirtilen ve cezaevinde olan R.E.'nin işlerini yürüten eşi N.E.'nin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan N.E.'nin, beach club'da gözaltına alındığı, yapılan aramalarda 2 tabancanın ele geçirildiği açıklandı. Başka bir adresteki aramalarda da yine 1 tabanca ile çok sayıda mermi bulunduğu belirtildi. Çok sayıda kişinin şikayetçi olduğu zanlıların sorgularının sürdüğü bildirildi.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.