Cezaevi'nde Yangın (3)

AİLELER CEZAEVİNE AKIN ETTİ  Kocaeli E Tipi Cezaevi'ndeki yangını ve isyanı duyan tutuklu ve hükümlü yakınları ile aileleri cezaevine akın etti. Ailelerden bazıları ağlayarak gelişmeleri izlerken, çevrede güvenlik önlemi alan polis...

23 Ekim 2014 Perşembe 23:39
Cezaevi'nde Yangın (3)






AİLELER CEZAEVİNE AKIN ETTİ 
Kocaeli E Tipi Cezaevi'ndeki yangını ve isyanı duyan tutuklu ve hükümlü yakınları ile aileleri cezaevine akın etti. Ailelerden bazıları ağlayarak gelişmeleri izlerken, çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri aileleri cezaevi çevresine yaklaştırmadı.
Çevik kuvvet ekipleriyle jandarmalar alevlerin başladığı cezaevinin 5'nci koğuşa kadar gitti. Buradaki tutuklu ve hükümlüler etkisiz hale getirilirken, kapı açılamadı. Cezaevindeki isyan çıkaran tutuklu ve hükümlüler ikna edilmeye çalışıyor. Saat 23.30 itibariyle bazı mahkumların da hala çatıda dolaştığı görüldü.
Öte yandan tutuklu ve hükümlü aileleri, cezaevinden çıkan ambulansları durdurup içinde yakınları olup olmadığını kontrol etti. Aileler boş olan ambulansların geçişine izin verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.