CHP'Lİ BAŞKANIN KADIN KORUMA POLİSİ VE EŞİ ÖLÜ BULUNDU (4)

MESLEKTAŞLARI TÖREN DÜZENLEDİ Aydın'da, eşiyle birlikte evlerinde ölü bulunan polis memuru Hatice Alper Kavalcı için Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene Kavalcı'nın, yakın korumalığını yaptığı  Aydın...

22 Aralık 2014 Pazartesi 18:43
CHP'Lİ BAŞKANIN KADIN KORUMA POLİSİ VE EŞİ ÖLÜ BULUNDU (4)






MESLEKTAŞLARI TÖREN DÜZENLEDİ
Aydın'da, eşiyle birlikte evlerinde ölü bulunan polis memuru Hatice Alper Kavalcı için Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene Kavalcı'nın, yakın korumalığını yaptığı  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, Aydın İl Emniyet Müdür Adnan Taştan, Kavalcı'nın annesi Güldane Alper, polis müdürleri ve çok sayıda meslektaşı katıldı. Cenaze tören alanına getirildiğinde gözyaşları sel oldu. Sinir krizi geçiren anne Alper'i Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu sakinleştirmeye çalıştı. Kavalcı'nın Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesindeki bir masanın üzerine bırakılan tabutunun üzerine, çerçevelenmiş üniformalı bir fotoğrafı konuldu. Daha sonra, saygı duruşunda bulunulup, dua okundu. Helallik alınmasının ardından Kavalcı'nın Türk bayrağına sarılı cenazesi, meslektaşları tarafından bir süre omuzlarda taşınıp, cenaze aracına konuldu. Cenaze eskort eşliğinde ailesinin yaşadığı İzmir'e gönderildi. Kavalcı'nın cenazesinin yarın öğlen Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde kılınacak namazın ardından Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Burhan CEYHAN/AYDIN, ()

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.