CİNAYET ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, yaklaşık bir ay önce askerden gelip market işletmeye başlayan 22 yaşındaki Seyithan Karakaya'nın kalbinden bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden K.G. tutuklandı. Olay, Buca...

22 Aralık 2014 Pazartesi 18:26
CİNAYET ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI






İZMİR'in Buca İlçesi'nde, yaklaşık bir ay önce askerden gelip market işletmeye başlayan 22 yaşındaki Seyithan Karakaya'nın kalbinden bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden K.G. tutuklandı.
Olay, Buca İlçesi Çamlıkule Mahallesi 220/43 Sokak'taki markette geçen cumartesi günü saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Askerden bir ay önce gelip, bu sokakta market işletmeye başlayan Seyithan Karakaya, işyerine gelen kimliği belirsiz kişilerle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Karakaya kalbinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Şüpheliler koşarak kaçarken, ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırılan Karakaya müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. İncelemede, Karakaya'nın K.G., F.Ş. ve İ.A. ile tartıştığını tespit eden polis, adreslerini belirlediği üç şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlıların olay gecesi bira almak için markete gittikleri, ancak yeterli paralarının olmaması nedeniyle Karakaya ile tartıştıkları ve çıkan kavgada bıçakladıkları öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen üç kişiden K.G. tutuklandı, diğer iki şüpheli ise serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yeliz ve rojda 2014-12-23 15:04:46

arkadaşımızın abisini kaybetik allah onların belasını versin........