Cinayetin sebebi aile içi şiddet

ÖDEMİŞ (İzmir), () - İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde, ortadan kaybolduktan 25 saat sonra otomobilinin arka koltuğunda ölü bulunan ve darp edilmeye bağlı öldüğü belirlenen besici 46 yaşındaki Orhan Sönmez cinayetiyle ilgili eşi ve 2 çocuğunun...

08 Mart 2015 Pazar 12:51
Cinayetin sebebi aile içi şiddet






ÖDEMİŞ (İzmir), () - İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde, ortadan kaybolduktan 25 saat sonra otomobilinin arka koltuğunda ölü bulunan ve darp edilmeye bağlı öldüğü belirlenen besici 46 yaşındaki Orhan Sönmez cinayetiyle ilgili eşi ve 2 çocuğunun da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Eşi S. Sönmez ifadesinde, eşinin evde kendilerine şiddet uyguladığını, bu gerekçeyle öldürdüklerini söyledi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen cinayet zanlıları tutuklandı.
Üzümlü Mahallesi kırsalında küçükbaş hayvan besiciliği yapan Orhan Sönmez, geçen 5 Mart'ta saat 23.00'ten sonra ortalıktan kayboldu. Dört çocuk babası Sönmez'in cesedi, geçen cuma günü saat 24.00 sıralarında, hayvanlarının ağılının bulunduğu bölgenin yakınında otomobilin arka koltuğunda boğazında saman balyası teli bağlı olarak oğlu F. Sönmez (16) ve damadı M.Ç. tarafından bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarmanın incelemesinin ardından Sönmez'in cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Sönmez'in sol kolunda morluk, burnunda darbeye bağlı kanama, başında da darbe izine rastlandı.
TUTUKLANDILAR Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler, öldürülen Orhan Sönmez'in eşi S. Sönmez,  (44), oğlu F. Sönmez, evli kızı M.Ç.'yi  (20) ifadesine başvurmak üzere jandarma karakoluna götürdü. Ölenin eşi S. Sönmez'in çelişkili ifadeler vermesi üzerine sorgu derinleştirildi. Cinayeti itiraf eden S. Sönmez'in, evde en küçük bahanede eşi Orhan Sönmez'in kendilerine şiddet uyguladığını söylediği belirtildi. Bunun üzerine kızının gizli ilişki yaşadığı öne sürülen H.K.'den yardım istediklerini ve döverek öldürdüklerini söylediği öne sürüldü. Bu ifadenin ardından H.K. de jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, adliyeye sevkedilen 4 şüpheli tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.