Cinnet geciren anne iki çocuğunu katletti

Ankara Keçiören'de geceye cinnet haberiyle girdi. Eşiyle sorunları olan genç bir kadın Beren Naz ve Kübra adlı iki çocuğunu katletti.

23 Mayıs 2018 Çarşamba 02:14
Cinnet geciren anne iki çocuğunu katletti






Cinnet geciren anne iki çocuğunu katletti


Keçiören'de cinnet getiren genç bir anne iki çocuğunu katletti. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Lütfiye A. polis ekiplerine teslim oldu.

Ankara'da psikolojik sorunları olduğu öne sürülen kadın, 5 yaşındaki çocuğunu boğarak, 7 yaşındaki diğer çocuğunu ise bıçaklayarak öldürdükten sonra polis ekiplerine teslim oldu


Alınan bilgiye göre, bir süredir kocasıyla kavgalı olduğu iddia edilen Lütfiye A. (27), Keçiören ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki evinde çocuklarından 7 yaşındaki Kübra'yı bıçaklayarak, 5 yaşındaki Beren Naz'ı ise boğarak öldürdü.

Lütfiye A., olayın ardından polisi arayarak çocuklarını öldürdüğünü teslim olmak istediğini söyledi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri Lütfiye A'yı gözaltına alırken eve giren sağlık ekipleri ise iki çocuğun cansız bedenleriyle karşılaştı.

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.